GSE Automatisering is een automatiseringsbedrijf uit Zwaag. Één van de ontwikkelingen van GSE van de afgelopen tijd is de totstandkoming van een softwarepakket waarmee glasbewassingsbedrijven hun werkzaamheden eenvoudig, betrouwbaar en efficiënt kunnen plannen.

Onze oplossingen

Om deze software in de markt te zetten heeft ipsis de huisstijl, drukwerk, teksten en een direct-marketingcampagne verzorgd. Om verwarring met moederbedrijf GSE Automatisering te voorkomen, is uiteindelijk het concept Plan&Was ontwikkeld. Een volledig nieuwe identiteit, met frisse huisstijl. “ipsis heeft ons totaal ontzorgd” stelt Sven Wassenaar, Product Manager van Plan&Was. “Gedurende het gehele proces, van idee tot uiteindelijke uitwerking, hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren.”

Groot adressenbestand

Naast de ontwikkeling van huisstijl, drukwerk, teksten en een direct-marketingcampagne heeft ipsis ook een groot adressenbestand geleverd en een uitgekiende strategie om potentiele bedrijven via de post op de hoogte te stellen van de nieuwe Plan&Was software. Sven Wassenaar: “Doordat het adressenbestand naast postadressen ook telefoonnummers bevat, kunnen wij nu de potentiele bedrijven een introductiebrief sturen waarna wij hen na een bepaalde periode telefonisch opvolgen.”

0229272700