Vijf jaar geleden heeft Houthandel Vlug & Oud gekozen voor een website van ipsis. De wensen daarbij waren duidelijk: geen webshop, duidelijke aanvraagmogelijkheden voor offertes, een uitstraling die vijf jaar mee gaat en goede vindbaarheid. Nu zijn we vijf jaar verder en is er in die jaren het nodige veranderd. De wens voor een webshop groeide en ook de uitstraling was toe aan een opfrisbeurt. Tijd voor ons om weer aan de slag te gaan voor Houthandel Vlug & Oud en om een mooie webshop neer te zetten!

WebStart met webshop

Er is gekozen voor een WebStart met een mooi template. Dit vaste ontwerp is volledig afgestemd op de huisstijl, wensen en doelen van Houthandel Vlug & Oud. Voor de webshop is Merchello gebruikt. Dit is een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke webshopmodule dat speciaal is ontwikkeld voor Umbraco. Hierin zijn categorieën aangemaakt en vervolgens alle producten van Houthandel Vlug & Oud in geplaatst. In het systeem vul je gemakkelijk alle productspecificaties in en je kunt per product aangeven of het in de aanbieding is.

Geautomatiseerd bestelproces

De verwerkingen van de bestellingen verlopen geautomatiseerd. Bestelt een klant een product op de webshop, dan ontvangt hij of zij een bevestigingsmail. Ook bij Houthandel Vlug & Oud komt er een mail met de bestelling en de klantgegevens binnen. Zij kunnen in Merchello bij de bestelling aangeven dat een bestelling is verzonden en is afgehandeld. Ook de klant ontvangt een mail over de gewijzigde status van de bestelling.

Bezorggebieden

Houthandel Vlug & Oud bezorgt alleen in Noord-Holland, alle overige gebieden moeten uitgesloten worden van bezorging. Dit is een functionaliteit dat niet standaard in de webshop zit, maar waar we een maatwerkoplossing voor hebben bedacht. Hierdoor werkt de webshop volledig naar wens van Houthandel Vlug & Oud. Binnen een WebStart met of zonder webshop zijn er dus diverse mogelijkheden en oplossingen die ervoor zorgen dat het volledig aansluit op de wensen.

Nieuwe uitstraling

In 2019 hebben Ellen en Maarten Oud het bedrijf overgenomen van hun vader. Zij zijn de nieuwe generatie die het bedrijf voortzetten. Daarbij bouwen ze door op de huidige onderneming, maar worden er ook verfrissende aanpassingen gemaakt. De webshop is daar onderdeel van. Met de frisse nieuwe uitstraling past het weer goed bij het karakter van Houthandel Vlug & Oud en kunnen zij de komende tijd klanten zowel offline als online bedienen!

Wil jij ook zo’n mooie webshop in jouw eigen huisstijl en die eenvoudig te beheren is? ipsis staat voor jou klaar! Neem voor alle opties, wensen en mogelijkheden contact met ons op.

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Bekijk de webshop
Rixt Zijlstra Rixt Zijlstra
Grafisch vormgever
Rixt Zijlstra

Grafisch vormgeven is een bijzonder vak. Het geeft altijd weer een kick als je één van je ontwerpen terugziet en supertrots bent op het resultaat. Hoe klein of groot een communicatiemiddel ook is, het ontwerp moet zeggen: ‘Dit is ons bedrijf en hier staan wij voor’. Deze uitdaging ga ik graag samen met jou aan. Wat kan ik voor je doen?

Meer over Rixt

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

Puck Holshuijsen Puck Holshuijsen
Webdeveloper
Puck Holshuijsen

Als webdeveloper bij ipsis houd ik me bezig met het ontwikkelen van websites en webshops. De uitdaging is het zorgen voor de best passende oplossingen voor onze klanten: elke opdracht en elke website is weer anders. Ik krijg er een kick van om met creatieve oplossingen te komen en een goed werkend eindproduct te maken waar de klant tevreden mee is. Mijn kennis en creativiteit inzetten vind ik het leukste wat er is! Als developer ben je nooit uitgeleerd en dat maakt elke dag weer anders.

Meer over Puck

0229272700