Ondanks de opkomst van internet en e-mailings, zijn ook de A5 kaarten nog steeds effectief. Zo ontwikkelde ipsis de afgelopen tijd voor o.a. MSH Equipment en Vlasman Catering een A5 kaart om de doelgroep op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van hun bedrijf.

Onze oplossingen

MSH Equipment

MSH Equipment is importeur van een breed assortiment equipment en gereedschap gericht op de autoschadeherstelbranche. Om een nieuwe innovatie onder de aandacht te brengen, heeft ipsis voor MSH Equipment een A5 kaart ontworpen en verstuurd.

Vlasman Catering

Vlasman Catering verzorgt cateringwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, evenementen en op schepen. Daarnaast zijn zij partner van verschillende horecabedrijven. Om de brede dienstverlening kenbaar te maken bij de doelgroep, heeft ipsis een A5 kaart ontworpen voor Vlasman Catering met de boodschap ‘Geen zorgen, wij doen ook de afwas’. De kaart omschrijft de verschillende mogelijkheden qua producten en het feit dat Vlasman Catering ook zorg draagt voor het meenemen van het vuil en de afwas.

Bekijk het resultaat

Postmailing bekijken
0229272700