Als kleine organisatie loont het voor De Lange Winnubst niet om een marketeer in dienst te nemen. “Dat drukt teveel op de organisatie” aldus De Lange. Vandaar dat hij ipsis heeft ingeschakeld en inboundmarketing inzet, ter ondersteuning van zijn commerciële uitingen.

Onze oplossingen

“ipsis is nu een half jaar voor ons bezig om content te creëren en wij zijn hartstikke tevreden over de uitkomsten. Na een grondige intake is er een inboundmarketingstrategie voor ons opgesteld, welke nu maandelijks uitgevoerd wordt. Zodoende wordt onze website maandelijks geüpdate en voorzien van nieuwe content.” Vertelt Hans de Lange, eigenaar van De Lange Winnubst uit Lutjebroek.

Content creëren en delen

“Maandelijks worden er items toegevoegd op de website. Zo werd onlangs bijvoorbeeld een artikel geschreven met tips voor het schilderen van een deur en wordt ook maandelijks de deur/aanbieding van de maand geplaatst. Daarnaast wordt dit gedeeld op Facebook en eens in de paar maanden via een nieuwsbrief. Zo hebben wij geen omkijken meer naar de website en kunnen wij ons richten op onze core business.”

De maandelijks ondersteuning wordt ten zeerste gewaardeerd. Daarnaast wordt ook het opmaken van advertenties bij ipsis uitgevoerd vanwege de korte doorlooptijden.

0229272700