De website ikwordzzper.nl is een begrip onder zzp-ers in Nederland. Veel starters maken gebruik van het uitgebreide netwerk en de kennis die te vinden is op de website. 

Onze oplossingen

Om verdere groei mogelijk te maken was een migratie naar een professioneel CMS een vereiste. Daarnaast heeft de website een fris, nieuw design gekregen.
Het overzetten van de content verliep soepel. “Het aantal bezoekers aan de website blijft maar groeien! De website moet natuurlijk de komende tijd goed kunnen blijven functioneren,” aldus Martijn Pennekamp. “De stap naar WebControl CO moet dat mogelijk maken.”
 

De migratie was, gezien de omvang van de content, een flinke operatie. De website omvatte een uitgebreid blog en nieuwssectie, veel informatie en een speciale kennisbank. Al die content is één op één overgenomen naar het nieuwe platform. Martijn: “Gelukkig was het overzetten van alle tekst in WebControl CO makkelijk. Ook de advertentiebanners konden gemakkelijk worden geplaatst in het cms.

Positieve berichten

Naast de content moest ook de vindbaarheid in Google van de website behouden blijven. “Daar zijn we nog steeds druk mee bezig. ipsis staat mij bij met raad en daad.” Sinds de livegang zijn er eigenlijk alleen maar positieve berichten binnen gekomen bij Martijn. “Ook veel nieuwe adverteerders. Precies wat ik hoopte!”

0229272700