Welkom bij de ipsis bingo!

Deze bingo is net even anders dan je gewend bent. Er worden geen cijfers omgeroepen en bij een valse bingo hoef je niet te zingen. Op de bingokaart van ipsis staan communicatiemiddelen die onmisbaar zijn bij het in de markt zetten van jouw bedrijf, product of dienst. Van een ijzersterk logo tot een goede website en van een op maat gemaakte marketingstrategie tot een sfeervolle bedrijfsfilm. Alle middelen zijn stuk voor stuk belangrijk voor jouw bedrijf. Want je wil op de juiste wijze zichtbaar zijn bij jouw doelgroep, zodat zij overgaan tot actie en een loyale fan van jouw dienst of product worden.

Hoe scoor jij op de bingokaart?

Hoeveel onderdelen op de bingokaart kan jij afplakken? Welke middelen zet jij al in en hoe actueel zijn deze nog? Ligt jouw marketingplan al een tijdje te verstoffen op de plank of past jouw huisstijl totaal niet meer bij wat je wil uitstralen? Dan is er werk aan de winkel. Want de technologie, de wensen van jouw doelgroep en ontwikkelingen in de markt zitten ook niet stil.

Bij ipsis weten we dit als geen ander en maken we diverse communicatiemiddelen die stuk voor stuk effect creëren. Met als 1 doel: “Bingo!”. Dankzij ons veelzijdige team aan designers, developers en marketeers kunnen we je op alle vlakken ondersteunen.

Klik op de bingoballen hieronder om te bekijken wat we allemaal doen.

Speel het spel en ga voor de winst

Ben jij er klaar voor om jouw bingokaart vol te spelen? Bij ipsis staan we in de startblokken om jou verder te helpen en met de juiste middelen te laten scoren. Tijd om jouw bingokaart horizontaal, verticaal en diagonaal af te plakken. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Zelf contact opnemen kan natuurlijk ook. Bel naar 0229 – 27 27 00 of mail naar info@ipsis.nl voor een vrijblijvende afspraak.

0229272700